Hundetræning i Kolding

DCH Kolding


Min egen viden og erfaring om DCH stammer fra DCH Ribe og Vejen, hvor grundprincipperne er de samme.
Du får gode muligheder for at træne din hvalp - helt fra begynderniveau til eliteplan. Og helt fra hvalp til gammel hund.

DCH har som noget særligt et blad tilknyttet foreningen. Bladet sendes ud til alle medlemmer, og det giver dig info om bl.a. nyeste strategier indenfor hundetræning + info om konkurrencer og andre arrangementer.

Min erfaring er, at DCH både har det professionelle og det hyggelige og sociale.

DOXX Hundecenter


... Ligger lidt uden for Kolding, i Jordrup. Hundetræningen varetages af trænere med uddannelse, og der er mulighed for løsning af konkrete problemer med hunde. Selv har jeg kun benyttet hundepensionen, som er en del af centeret. Her fik jeg et godt indtryk af firmaet.

Rie Ravn Center for hundeadfærd


Hundetræning, uddannelse og foredrag - Centeret tilbyder flere ydelser inden for hundetræning. Professionelle adfærdsinstruktører og studerende under uddannelse. Se mere på siden. Også her kan træningen tage udgangspunkt i konkrete adfærdsproblemer med hunden. Som allerede antydet er centerets hundetrænere professionelle og uddannede indenfor området.

Kolding Jagtforening


Stort set alle jagtforeninger har hundetræning, og de fleste steder kan man sagtens træne familiehund, dvs. hunde, som ikke nødvendigvis skal bruges til jagt. Typisk er den grundlæggende lydighed og socialisering den samme, uanset om du vil træne din hund op til jagt eller noget andet. Forskellen bliver tydelig til de efterfølgende videregående former for træning, fx apportering og dirigering.

Flere på vej... Vil du have et link til din side om hundetræning? Send besked til info SNABELA hundetips.dk

Udstyr til hundetræning

(reklame)